De dames 4 van Vollan’65 mocht tegen Havoc dames 6 spelen afgelopen zaterdag, dit beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien ze aardig gelijk op lopen in de competitie.

De meiden wisten het spannend te houden door setstanden als 25-22 en 26-24, echter wonnen ze alle 3 de eerste sets. Helaas won Havoc de laatste set met 18-25. De Langenboomse dames staan nu op een mooie 3e plek in de competitie. Het team dat vorige week al kampioen is geworden Apollo Mill/Vollan MC1 mochten toch nog een wedstrijdje tegen VC Montagnards MC 1 spelen. Deze wedstrijd wist het team met 3-1 te winnen. De eerste 3 sets gingen mega lekker helaas was de laatste set voor de tegenstander. Onze dames 2 zouden eigenlijk moeten spelen tegen Cuijk maar deze wedstrijd is uitgesteld.

De dames 3 wisten het spannend te maken tegen ActiveRooy DS 3. Omdat het team op dit moment met 3 blessures kampt waren de 2 meiden uit dames 4: Fenne en Iris, zo aardig om mee te spelen. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, waardoor het na de 4e set 2-2 stond en er een 5e set gespeeld diende te worden. Alle meiden waren enorm gedreven om te winnen maar helaas won ActiveRooy met 15-17 de laatste set en daardoor ook de wedstrijd. Leuk feitje: de meiden hebben in totaal meer punten gescoord dan de tegenstander namelijk 108 tegen 96.

En de laatste wedstrijd van zaterdag werd gespeeld door onze dames 1 tegen SOMAS/Activia DS 5. De eerste 3 sets waren in handen van Vollan, maar de laatste set werd gewonnen door de tegenstander met 25-21.