Alle teams van Taflan hebben een bijzonder zware week achter de rug. Geen enkel team wist te winnen.

Te beginnen met het enige jeugdteam wat speelde. Het tweede team van Taflan/Revanche speelde met Mathijs Voets, Caylen Bos en Tyge van der Linde. Alleen Mathijs wist één wedstrijd te winnen, waardoor ze met één puntje weer huiswaarts keerde.

Bij de senioren deed Taflan 1 het het best. Tegen Bit kon het kampioenschap worden binnengehaald. Hierdoor zou Taflan voor het eerst een team hebben in de landelijke competitie. Jan van der Linden, Rico Baars en Marco de Klijn leken wat last te hebben van zenuwen. Ondanks dit alles werden er 5 punten behaald. Jan was de sterkste aan Taflan kant met twee overwinningen.

Het tweede team had een lastige avond. Tegen de sterkste opstelling van Hutaf werd er met 2-8 verloren. Johan Smits was de sterkste speler en won beide wedstrijden. Volgende week moeten ze vol aan de bak voor klasse behoud. Het derde team was vrij deze week. Net als team twee verloor het vierde team. Tegen TN werd er met 3-7 verloren. Wiljan Toonen en Jan Verstegen wonnen beide een enkelwedstrijd. Ook het vijfde team verloor dit keer met 2-8. Zowel Tiny Arts als Frans de Gruiter wonnen één enkelwedstrijd.

In een vreemde competitieronde met veel verzette wedstrijden moeten veel teams nog aan de bak. Daarna moeten ze afwachten wat de uitkomst is van de verzette wedstrijd om te weten of ze klassebehoud veilig gesteld hebben. Een uitzondering hierop is het eerste team van Taflan. Ze hebben nog drie punten nodig om kampioen te worden. Dit zal tegen de concurrent moeten gebeuren, en mag normaal gesproken geen probleem zijn. Als ze dit behalen mag Taflan 1 zich opmaken voor de Landelijke competitie. Een mooie mijlpaal voor de club.