Afgelopen weekend was de herstart van de handbalcompetitie. Diverse teams van MHV’81 speelde na anderhalve maand eindelijk weer een wedstrijd. Heerlijk om dat weer te kunnen doen! De overige teams volgen in het eerste weekend van februari.

De teams hebben allemaal een mooi kado ontvangen, namelijk een splinternieuwe teamtas, gesponsord door Gebroeders Van den Bergh Tegelwerken uit Berlicum. Maar liefst 12 nieuwe Hummeltassen werden door dit bedrijf verzorgd. Een top sponsoractie waar we nog lang plezier van hebben!

Zoals het er nu uitziet, en als coronabesmettingen geen roet in het eten gooien, hervat ook ons Dames 1 op 5 februari de competitie. Zij spelen thuis om 20.45u. Publiek is van harte welkom, rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Daarnaast is de wedstrijd te volgen via de livestream. Voor het YouTube-adres: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op Facebook (vanaf 20 minuten voor de wedstrijd).