Juliana Mill mocht zondag 10 april onder een fris lentezonnetje in Mariaheide aantreden tegen SCMH. Beide ploegen bevinden zich in de middenmoot en konden in principe vrijuit voetballen. Al snel viel dan ook het eerste doelpunt.

Al in de 4e minuut was het raak toen SCMH een vrije trap mocht nemen die vervolgens door Thijs Kanters perfect binnengetrapt werd en de Juliana doelman het nakijken gaf. Lang kon SCMH niet genieten van de voorsprong. Binnen 10 minuten wist Juliana de stand al weer gelijk te trekken toen een vlot lopende aanval via rechts voor de voeten viel van Justin Jacops. Deze nam goed aan en knalde de 1-1 binnen. In het restant van de eerste helft nam Juliana steeds meer het heft in handen en creëerde ook enkele mogelijkheden, maar de rust brak aan met 1-1.

Na de rust ging Juliana vrolijk verder, en dit keer wel met resultaat. in aanval over rechts werd de achterlijn gehaald en de bal voor het doel gebracht. De vervolgens ingeschoten bal werd nog geblokt maar kon vervolgens door de attent ingelopen Jord Thijssen in de lange hoek geschoten worden, en was het al snel 2-1. Juliana bleef aanvallen, en kreeg ook nog 3 of 4 100% kansen, door matig afwerken kon er echter geen enkele tot doelpunt gepromoveerd worden en bleef het 1-2. Zoals zo vaak treedt er dan een oude voetbal wet in werking, er was hier wel enige hulp van de leidsman bij nodig, toen hij een bal die niet achter was geweest toch tot hoekschop promoveerde. De bal werd in eerste instantie nog afgeslagen maar vanaf zo'n 25 meter door Rik Kanters op de slof genomen. De bal zeilde vervolgens buiten bereik in de bovenhoek. Juliana kreeg daarna in de bijna 10 minuten extra tijd nog enkele zeer goede kansen, maar gescoord werd er niet meer.

SCMH - Juliana Mill: 2-2 (1-1)
Scheidsrechter: Straatman (Uden)
Toeschouwers: 140
Doelpunten:
4': 1-0 Thijs Kanters
7': 1-1 Justin Jacops
47': 1-2 Jord Thijssen
88': 2-2 Rik Kanters