Afgelopen zaterdag (9 april) stonden er 2 thuiswedstrijden en 1 uit wedstrijd op de planning. Thuis wist dames 1 een 4-0 winst te behalen tegen Polaris dames 2 uit Helmond. De derde set was nog even spannend en belandde boven de 25 punten. Vollan wist uiteindelijk deze set binnen te slepen met 27-25.

Onze dames 2 mocht dit weekend afreizen naar Haps om tegen Havoc dames 4 te spelen. De in het geel spelende tegenstander wist de eerste twee sets te winnen, maar niet ruim. De derde set ging naar Vollan, dit betekend dat winnen nog een optie was. Echter was dit niet het geval en won Havoc deze wedstrijd met 3-1.

Dames 3 speelde thuis tegen Avance dames 4 uit Sambeek. Na een wedstrijd hard werken werd Vollan beloond met een 4-0 overwinning. De eerste drie sets gingen erg gelijk op. De sets begonnen met een voorsprong van Vollan, die voorsprong werd gevolgd door een inhaalslag van Avance. Uiteindelijk wisten onze dames de sets wel te winnen, maar niet zonder een strijd. Set nummer 4 was een ruime overwinning en een goede afsluiter voor een verdiende winst.