Mijn naam is Ilse Gerrits en ik woon samen met mijn man, onze 2 kindjes en hond in Wanroij. Na het afronden van mijn CIOS opleiding te Sittard ben ik gestart als fitness- en groepslesinstructeur. De groepslessen heb ik altijd met veel plezier gegeven denk hierbij aan bodytraining, zumba, spinning, bodypump, steps, aerobic en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een groot fitnesscentrum hier in de buurt en daarna bij een functionele trainingsstudio in Mill, ben ik erachter gekomen wat ik het allerliefste doe; mensen trainen/begeleiden, 1 op 1 of in kleine groepen met aandacht, samen doelen stellen en deze ook behalen.

De trainingen die ik geef zijn allemaal Outdoor, heerlijk in de buitenlucht op verschillende locaties. Zo ben ik op maandagavond en woensdagochtend in de buurt van de Wissel in Mill te vinden. Op maandag- en vrijdagochtend in de bossen tussen Mill en Wanroij en op donderdagavond op een buitenlocatie in Wanroij. De lessen staan iedere week vast op het rooster maar het zijn geen vaste groepen. Bij FITZ. kan je flexibel trainen, via de FITZ. app kun je zelf per week bepalen welke lessen je mee wilt doen en makkelijk zelf je sportmoment inplannen, wijzigen of afmelden.

De lessen zijn een combinatie van kracht- en conditie training. Een functionele training waarbij we het hele lichaam trainen, gebruik makend van materialen. We gebruiken kettlebells, gewichtsschijven, dumbbells, wall balls maar ook muurtjes, trappen, bankjes, enz.

Naast de Outdoor lessen houd ik mij ook bezig met Personal Training, voedingstrajecten en consulten. Je kunt bij mij terecht als je wilt afvallen, aankomen of om je voedingspatroon eens onder de loep te nemen. Wil jij graag je leefstijl veranderen? Dan ben je ook van harte welkom.

Bij FITZ. zijn er verschillende voedingstrajecten die je kunt volgen om je doelen te bereiken, maar wat past er nou bij jou? We maken een persoonlijk plan en dit zullen we tijdens het kennismakingsgesprek bespreken. Deze trajecten kunnen ook in combinatie met Personal Training of Outdoor training.

Het lesgeven, begeleiden en coachen geeft mij enorm veel energie en graag wil ik dit met veel enthousiasme aan jullie overbrengen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je door bewuster te eten en gericht te sporten je jezelf gelukkiger gaat voelen.

Mensen de beste versie van zichzelf laten worden. Dit allemaal in combinatie met een gezonde levensstijl, voedingspatroon en training in een ontspannen en ongedwongen sfeer!

FITZ. staat voor Persoonlijk, Gezellig, Fun & Hard werken!

Wil jij graag meer informatie over trainingen of voedingstrajecten, kijk dan op www.fitztrainingsstudio.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Wie weet tot snel, tot FITZ.

Ilse Gerrits