Ook dit jaar zal men weer kunnen deelnemen aan het Juliana Tourspel. In dit Tourspel zijn er punten te winnen voor iedere wielrenner in de top 10 uitslag van die dag. De Tour de France start op vrijdag 1 juli in Denemarken. Eenmaal terug in Frankrijk wacht al snel een variant op Parijs-Roubaix en een finish op La Planche des Belles Filles. Andere bergop aankomsten volgen in Alpe d'Huez, ook wel de Nederlandse berg genoemd, en op de Peyragudes en Hautacam. De tijdrit in het slotweekend zou wel eens beslissend kunnen zijn deze Tour.

Door de juiste mix te maken van klimmers, tijdrijders en sprinters, die volgens jou de beste benen hebben deze Tour, maak je kans op prijzen. Bovendien kun je gratis deelnemen aan het ploegenklassement als je met 10 vrienden, collega’s, teamgenoten of familieleden deelneemt. Inschrijven kan minimaal een week voor aanvang van de Tour: online via julianatourspel.nl of via de lijst uit de tourspelboekjes, die op verschillende steunpunten in de regio zullen klaarliggen. (inschrijven kan tot zondag 3 juli om 12:00 uur).

Dankzij onze sponsoren is er een prachtig prijzenpakket samengesteld waarbij de hoofdprijs dit jaar bestaat uit een fiets ter waarde van € 1.000,00, beschikbaar gesteld door Thijs Hendriks Tweewielers. Voor slechts € 6,00 steun je de jeugd van Juliana Mill en speel je mee om fantastische prijzen in deze 34e editie van het Juliana Tourspel.

Volg de publicaties in De Neije Krant, op Facebook en/of Instagram. Op de website www.julianatourspel.nl, worden dagelijks de standen van de individuele deelnemers en ploegen bijgehouden.