SES Langenboom heeft de nacompetitie niet gehaald. SES verliest kansloos van de formatie uit Zeeland. Daarnaast wint VESTA van Siol en pakken zij dus de nacompetitie. De wedstrijd in Langenboom eindigt in een 0-4 overwinning voor Festilent.

Wat een mooie afsluiter moest worden van het seizoen, waarin SES boven verwachting presteerde, eindigt toch enigszins teleurstellend. Na 10 minuten was het al raak voor Zeeland. Pepijn Schonenberg trekt naar binnen en schiet op goal. Jari Lukassen blokt het schot nog goed, maar via zijn been valt de bal precies in de korte hoek waardoor keeper Jon de Klein compleet kansloos is: 0-1. Hierna probeert SES wel te voetballen maar het komen niet tot grote kansen. Het is Zeeland die de toon zet in deze wedstrijd en na een half uur spelen is het nogmaals raak. Giel Rijkers verloor de bal gevaarlijk op eigen helft en Festilent maakte hier gebruik van. Zij spelen de kans goed uit en Bram Geurts tekende voor de 0-2. Alsof het niet erger kon valt ook nog de 0-3 voor rust. De bal valde op de rand van de 16 voor de voeten van Bram Geurts.
Hij haalde uit en via de rug van Jari Lukassen valt de bal precies in de verre hoek. Jon de Klein weer kansloos. Erg veel pech hiermee, maar de cijfers tellen: 0-3.

Na rust kwam SES wel beter uit de kleedkamer. Na de dubbele wissel van trainer Robert van Mierlo kwam er meer leven in de brouwerij. SES creëerde wel wat kans, maar tot grote kansen kwam het niet. Na de gemiste kansen leek de hoop bij SES wel weg te zijn en bloedde de wedstrijd aardig dood. Het was de wedstrijd gewoon uitspelen. Tien minuten voor tijd tekende Pepijn Schonenberg voor de eindstand met een hard schot in de korte hoek: 0-4. Een teleurstellende middag voor de mannen uit Langenboom, maar het feestje in de derde helft kan de teleurstelling wellicht wegpoetsen.