Aankomende zaterdag 11 juni speelt MHV’81 Dames 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Na zes jaar is dit de afscheidswedstrijd van Rob van de Akker en Bas de Gier als trainers/coaches van dit team.

Afgelopen seizoen was voor dames 1 het eerste volledige seizoen in de eerste divisie. Door corona en het grote aantal wedstrijden, door heel Nederland, is het een lang seizoen geworden. Neemt niet weg dat onze dames er aankomende zaterdag nog een keer vol voor gaan, om er een waardige afsluiting van dit seizoen én afscheid van Rob en Bas van te maken.

Rob en Bas maakten zes jaar geleden de overstap van spelers van heren 1 naar coach/trainers van het talentvolle dames 1 team. Nog onervaren in het trainersvak, maar vol ambitie en enthousiasme zijn ze aan deze klus begonnen. Na zes jaar is de balans: 1 degradatie, 2 promoties (waarvan 1 kampioenschap), eindigend op dit moment op een hele mooie vijfde plek in de eerste divisie landelijk. In de afgelopen jaren hebben ze daarmee hun sporen als trainers/coaches op hoog handbalniveau verdiend.

Dit trainersteam met groen/zwart MHV’81 bloed verdient een mooi afscheid. Publiek is van harte welkom om de dames aan te moedigen en de heren uit te zwaaien. Het is ook de laatste wedstrijd van keeperstrainer Harm Balvers en van spelers Jara Jacobs, Talitha Maas en Marijn Weren.

De wedstrijd begint aankomende zaterdag om 19.30u in sporthal de Looierij in Mill.