Al een aantal jaren werkten de volleybalverenigingen van Mill en Langenboom samen, maar vanaf komend seizoen gaan ze samen verder onder één vlag. VAMOS gaat de nieuwe vereniging heten: Vollan en Apollo Met Overtuiging Samen.

Aan het einde van seizoen 2020-2021 zaten de besturen van beide verenigingen om tafel over de toekomst. Na al jaren intensieve samenwerking en gemengde jeugdteams, bleek fuseren de enige juiste richting voor de toekomst van beide verenigingen.

Ondersteund door organisatie Negen werd een fusiecommissie opgericht met invulling vanuit beide verenigingen. In korte tijd werd veel werk verzet en halverwege mei 2022 kon er officieel gestemd worden voor de fusie op basis van het opgestelde fusieplan. Een overweldigende meerderheid stemde vóór de fusie. Op 15 juni jongstleden werd de nieuwe vereniging officieel opgericht met Debbie van Druten als voorzitter. Samen met Sjaak Bisschops (penningmeester) en Manel van Kessel (secretaris) vormt zij het dagelijks bestuur van deze sterke nieuwe vereniging.

VAMOS gaat het nieuwe seizoen in met maar liefst 21 teams: zes recreanten teams, zeven senioren dames teams, twee zitvolleybalteams, 3 aspiranten teams en 3 jeugdteams. Of je nu wilt volleyballen voor het plezier, de sociale contacten en de ontspanning, of gaat voor ontwikkeling en prestatie, in de nieuwe vereniging is er plaats voor iedereen!

Wil jij eens mee komen trainen of direct lid worden van VAMOS? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt drie keer gratis mee komen volleyballen. Nog tot en met juli wordt er door verschillende teams getraind in de buitenlucht.

Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet, VAMOS!