De tour start op vrijdag 1 juli. Het Taflan tourspel zal starten op zaterdag 2 juli. Net als vorige jaren kan je weer digitaal inleveren. Dit jaar zijn er weer wat extra offline-inleveradressen. Offline inleveren kan in Langenboom, Mill, Zeeland, St. Hubert en Grave. Kijk op het offline deelnameformulier voor de adressen.

Het Taflan tourspel bestaat inmiddels alweer ruim 30 jaar. Wil je met je kennis een mooi geldbedrag winnen doe dan mee met het Taflan tourspel. Mocht je onverhoopt het niet zo goed doen maak je nog altijd kans op een prijsje. Dagelijks krijgen de nummers 100,200 (etc) ook een kleine prijs.

Wil je meedoen, download het formulier van de Taflan website https://taflan.nl/deelnemen/ vul deze in en stuur deze via de website weer naar Taflan toe. Je krijgt hierna een betaalverzoek waarmee je kunt betalen.

Of download het offline formulier en lever dit samen met het inschrijfgeld van €5 euro per lijst in bij een van de inleveradressen.

Hopelijk zien we veel van jullie terug bij het Taflan tourspel. Je kan alle informatie vinden op https://taflan.nl/tourspel.