Op vrijdag 2 september voetballen leerlingen van het Merletcollege Mill tegen hun docenten. De benefietwedstrijd vindt plaats op het hoofdveld van RKSV Juliana Mill.

Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur, de wedstrijd start om 15.15 uur. Met deze wedstrijd willen de leerlingen en docenten geld ophalen voor De Voedselbank Land van Cuijk.

In samenwerking met Sociom is er een team van leerlingen samengesteld wat het zal opnemen tegen docenten. De teamcaptains Tom en Ivora kijken er naar uit en hebben er veel zin in. Ze vinden het jammer dat de wedstrijd op 20 mei, vanwege het weer, niet door kon gaan maar staan te trappelen van motivatie om in september de strijd aan te gaan.

Het Merletcollege in Mill gaat nog steeds geld inzamelen voor De Voedselbank. Dit doel is gekozen omdat er ook in het Land van Cuijk gezinnen zijn die het financieel erg moeilijk hebben. Tijdens de introductieweek zal vrijdagmiddag 2 september in het teken staan van de benefietwedstrijd. Alle leerlingen, ouders/verzorgers en sponsoren zijn welkom om te komen kijken en te voetballers aan te moedigen. 

Tijdens de wedstrijd is er de mogelijkheid om te doneren, een versnapering te kopen die gemaakt is door leerlingen en mee te doen aan de loterij.