Het eerste jeugdteam speelde tegen GTTC uit Groesbeek. Marco Skwira, Joep Jansen, Dion van Kessel en Wik van Summeren kende geen genade.

Ze wisten allemaal hun enkelwedstrijden te winnen, ook het dubbelspel was prooi voor het team van Taflan/Revanche. Hierdoor wisten ze de maximale score te behalen en dus met 10-0 te winnen.

Ook het tweede Taflan/Revanche team deed het goed. Stan Selten, Nienke van der Ven en Tyge van der Linden wisten ook ruim te winnen. Nienke was de sterkste speler van de dag ze won al haar enkelwedstrijden. Tyge won twee van zijn wedstrijden en Stan won één van zijn twee enkelwedstrijden. Stan mocht twee keer mee dubbelen en liet zien dat hij ook in het dubbelspel goed uit de voeten kan. Beide werden gewonnen. Al met al een 8-2 overwinning.

Het eerste seniorenteam speelde voor het eerst in de sterkste opstelling. Paul Sommers, Jan van der Linden en Marco de Klijn speelde tegen Cevelum. Paul was de sterkste speler voor Taflan met drie overwinningen. Jan wist twee keer te winnen en Marco één keer. AL met al een keurige 7-3 overwinning.

Het tweede teams peelde tegen kampioenskandidaat SMD uit Winterswijk. Joan Arts, Daan Jans en Kevin Pluk verloren met 3-7. Ze wisten allemaal één enkelwedstrijd te winnen.

Het derde team speelde weer een sterke wedstrijd. Rene van Dijk was onverslaanbaar en won dus drie enkelwedstrijden. Samen met de twee van Jurgen van de Broek en één van Juan-Jose van der Linden wisten ze 7 punten mee naar huis te nemen.

Het vierde team speelde gelijk tegen Tafeltennis Nijmegen. Wiljan Toonen en Jan Verstegen wonnen beide twee enkelwedstrijden. Frans de Gruiter won één enkelwedstrijd.

Taflan 5 verloor nipt met 4-6 van HTTC. Zowel Guus Lely als Josina van Ras won één wedstrijd. Riky Sommers won twee enkelwedstrijden.

De maand september zit er al weer op en we gaan alweer de tweede maand van de competitie in. Over twee weken zullen we weten hoe de teams er voor staan. Dan zijn we halverwege de competitie. Volgende week is voor veel Taflan teams een vrije week. De jeugd speelt wel en wil de goede vorm doortrekken.