Taflan 5 spelend met Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely behaalden tegen Essentia uit Bemmel een mooie 8-2 overwinning.

Een wedstrijd die lastig te voorspellen was qua uitslag want alleen Josina en Riky hadden slechts één keer eerder tegen de tegenstanders gespeeld. Riky was de sterkste van de avond met drie overwinningen, zowel Guus als Josina wonnen twee maal.

Het eerste team heeft tegen TVO 1 een ruime 7-3 overwinning behaald. Paul Sommers, Jan van der linden en Marco de Klijn speelden een lastige wedstrijd. Na een zeer sterke start kwamen ze snel met 0-3 voor. Daarna kwam TVO knap terug tot 3-3. Taflan was wakker geschud en aan de hand van routinier Marco werd er toch met 7-3 gewonnen. Marco won drie wedstrijden, Paul en jan wonnen beide twee maal.

Het tweede team had een lastige avond tegen het sterke TN 1. Kevin Pluk, Joan Arts en Daan Jans verloren met 9-1. Alleen het dubbel werd gewonnen.

Het derde team blijft bovenin mee spelen. Al lijkt promotie toch iets te veel van het goede. Tegen Akris werd er met 5-5 gelijk gespeeld. Rene van Dijk en Juan José van der Linden wonnen beide twee enkelwedstrijden. Jurgen van den Broek wist dit keer niks te winnen.

Het vierde team speelde de derby tegen Mill. Ondanks de fusie tot land van Cuijk toch de enige derby in de gemeente. Helaas werd deze met 8-2 verloren. Wiljan Toonen, en Frans de Gruiter wonnen beide één enkelwedstrijd. Voor Jan Verstegen was het een baaldag en hij wist niks te winnen.

Het eerste team van Revanche speelde tegen Odion en ze wisten met maar liefst 10-0 te winnen. Wik van Summeren, Joep Janssen en Dion van Kessel waren onverslaanbaar.

Het derde team had het een stukje lastiger. Maar ook hier werd gewonnen. Tyge van der Linden, Nienke van der ven en Stan Selten boekte een mooie 4-6 overwinning. Tyge was onverslaanbaar en won al zijn wedstrijden. Nienke won één enkelwedstrijd en Stan won er twee.

De komende weken worden vooral voor Taflan 2 belangrijk. Willen ze nog kans maken op een vijfde plaats moet er vooral tegen Oni punten gepakt worden. Deze vijfde plek geeft mogelijk volgend jaar ook recht op een plekje in de hoofdklasse.