Het tweede team van Taflan stond op een gedeelde laatste plek. Tegen de mede nummer laatst scoorden Joan Arts, Johan Smiths en Daan Jans maar liefst acht punten. Hierdoor komen ze gelijk met de nummer vijf. Een plek die mogelijk zorgt voor klassebehoud.

Joan was de sterkste van de avond met drie erg knappe overwinningen. Door het uitvallen van één van de tegenstanders hoefde Daan maar twee wedstrijden te spelen. Hij won beide wedstrijden. Johan normaal de kopman had een slechte avond en verloor beide wedstrijden. Al met al een zeer mooie 2-8 overwinning.

Het eerste team speelde met Jan van der Linden, Marco de Klijn en invaller Daan Jans. Jan was onverslaanbaar, en ook Daan had een goede dag met twee overwinningen. Marco wist slechts één wedstrijd te winnen. Wel wonnen Jan en Marco het dubbelspel.

Voor het derde team staat er niks meer op het spel Ze staan veilig op een tweede plek. Er werd deze week met maar liefst 10-0 gewonnen door Juan José van der Linden, Rene van Dijk en Jurgen van den Broek.

Het vierde team had het zwaar tegen Mitac alleen Wiljan Toonen won één wedstrijd. Frans de Gruiter en Jan Verstegen wisten niks te winnen.

Ook het vijfde team had het zwaar. Alleen het dubbelspel werd gewonnen waardoor een 1-9 verlies op het scorebord stond.

Het eerste jeugdteam van Taflan/Revanche speelde gelijk tegen de koploper westa 1. Marco Skwira Dion van Kessel Joep Janssen en Wik van Summeren hadden het lastig. Joep was de sterkste van de dag en won beide wedstrijden. Marco en Dion zorgde voor twee enkel punten ook werd er één dubbel gewonnen.

Vooral voor Taflan 2 wordt het nu nog spannend wat er de komende weken gaat gebeuren. De andere teams staan inmiddels vast op hun plek. Weet Taflan 2 toch nog klassebehoud veilig te stellen?