Op een regenachtige zondagmiddag op sportpark de Kogelberg wint SES tamelijk eenvoudig van SIOL. Na een goede eerste helft viel de 3-0 ook al snel na rust, waarna de wedstrijd wel gespeeld was. De wedstrijd eindige uiteindelijk in 4-1.

Met afwezige Gijs Bens, Niek Nooijen, Jari Lukassen en Rik Kremers stond er vandaag een jonge ploeg op het veld, met onder andere een 22-jarige aanvoeder Steef Hendriks. Deze jonge ploeg deed het goed vandaag, met al snel een aantal kansen voor de Langenboomse formatie. In de 19de minuut was het dan ook raak. Na een goede aanval werd Melvin van den Elzen vrij voor de keeper gezet door Han Rijkers. Melvin van den Elzen bleef koelbloedig en schoof de bal rustig onder in het hoekje: 1-0. SES bleef de bovenliggende partij en kregen nog een paar opgelegde kansen, maar deze werden beide afgevlagd door de grensrechter. Vlak voor rust beloonde SES zichzelf met nog een goal. Als een echte spits gleed Luuk Thelosen de bal binnen, na een grabbelpartij van SIOL keeper Robin Schamp. Dit betekende de 2-0 voor SES en de eerste goal van Luuk Thelosen voor SES, die uitzinnig van vreugde was. Vlak voor rust kwam SES ook nog goed weg, wanneer SIOL aanvaller Djavano Amanupunnjo 1 op 1 faalt oog in oog met SES keeper Jon de Klein. Hij schoot de bal over het doel.

Na rust was het ook alweer snel raak. Een corner die half werd uitverdedigd belandde, je raadt het nooit, voor de voeten van Luuk Thelosen. Hij twijfelde niet, zoeide de bal stijf in de kruising en vierde zijn goal met de harde kern van SES: 3-0. Hierna viel de wedstrijd een beetje stil en verslapte het ook bij SES, waaruit wat kleine kansjes volgde voor SIOL. Deze lieten zij onbenut, maar 20 minuten voor tijd viel de bal goed voor SIOL. Een scherp voorzet belandde bij de tweede paal voor de voeten van Daniël Ilic. Hij schoof de bal rustig binnen en het slotoffensief kon beginnen voor SIOL. Dit slotoffensief bleef echter uit en het kruid leek verschoten bij de ploeg uit Katwijk. SES kreeg nog verschillende mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar was slordig in het uitspelen van de kansen. In de 88ste minuut viel de 4-1 dan toch. Han Rijkers sneed een corner scherp aan bij de eerste paal en Tieme Kuppen kopte de bal goed binnen. De keeper kansloos waardoor deze wedstrijd eindigde in een 4-1 overwinning voor de formatie van Robert van Mierlo, met als matchwinner Luuk Thelosen.

1-0 Melvin van den Elzen
2-0 Luuk Thelosen
3-0 Luuk Thelosen
3-1 Daniël Ilic
4-1 Tieme Kuppen