In de laatste wedstrijd voor de winterstop kwam koploper Festilent op bezoek, die tot dat moment nog geen wedstrijd hadden verloren. Ook in deze wedstrijd kwam daar geen verandering in.

Alleen in de eerste 10 minuten ging de strijd enigszins gelijk op, beide ploegen hielden in balbezit de bal wel zoveel mogelijk op eigen helft, dus tot fraaie acties leidde dit nog niet. Na deze tien minuten nam Festilent geleidelijk aan steeds meer de overhand, zonder nog voor direct gevaar te zorgen. Festilent combineerde beter en voetbalde gemakkelijker dan Juliana. In balbezit was Juliana onrustiger en maakte het regelmatig verkeerde keuzes. Typerend was de manier waarop Festilent na ruim een half uur aan een voorsprong kwam. Een inspeelbal vanuit de laatste linie werd recht in de voeten gespeeld van een Zeelandse middenvelder, die speelde direct Pepijn Schoonenberg net buiten de zestien die vervolgens met een boogbal de Juliana doelman kansloos liet.

Ook in de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, Juliana bleef onrustig aan de bal en had veel moeite om vooruit de vrije man te vinden en die ook te bereiken. De paar kleine mogelijkheden die het kreeg kwamen dan ook vooral uit toevalligheden. Festilent op haar beurt wachtte rustig af op fouten van Juliana zijde om dan snel de aanval te zoeken. Halverwege de tweede helft viel de 0-2 op bijna een zelfde manier als de 0-1. Het duurde nu alleen een paar schijven meer, maar opnieuw zorgde een boogbal van ditmaal Hidde van Dongen over de keeper vanaf rand strafschopgebied voor een doelpunt.  Al voor dit doelpunt had Juliana een tactische omzetting gedaan, en nam het in de verdediging meer risico. Dit leidde ook nog tot de 0-3 kort voor tijd, na een combinatie over links werd Bram Geurts aangespeeld op de 5 meter, hij stuurde zijn tegenstander tot twee maal het bos in om vervolgens diagonaal raak te schieten. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld en kort na het verstrijken van de tijd floot de overigens goede leidende scheidsrechter van Orsouw voor het einde.

Juliana - Festilent: 0-3 (rust: 0-1)
Scheidsrechter: Jordi van Orsouw (Oss)