Zaterdag 14, januari stond voor de jongens en meiden van DWSH'18 J013 de kampioenswedstrijd tegen de nummer drie Heijen J013 op het programma.

Eind vorig jaar zou deze wedstrijd al gespeeld moeten zijn. Echter ging deze wedstrijd toen niet door. Op een kletsnat sportpark Het Breexsel in Sint Hubert had de thuisploeg genoeg aan een overwinning of gelijkspel. Zelfs bij verlies met één doelpunt verschil waren de blauw-zwarten kampioen.

Binnen twintig minuten stond DWSH'18 met 1-0 voor en met die stand werd er ook gerust. Dit resultaat zou voldoende zijn om het kampioenschap binnen te slepen. In de tweede helft scoorde de thuisploeg niet maar deed Heijen dat wel; 1-1.  Echter hield de ploeg van Charles Hermens, Patrick Jansen, Stefan Roodbeen, Edwin van de Linden en Theo Vloet makkelijk stand en kon na het laatste fluitsignaal het feestje gevierd worden.

De gehele 2e fase van de 3e klasse was dit team onverslaanbaar. Na zes wedstrijden kreeg deze ploeg slechts zes treffers tegen en maakte zij maar liefst 22 doelpunten. Hoogtepunt was de 11-1 thuisoverwinning op SJO Vianen Vooruit/HBV JO13-1.

Spelers, speelsters, trainers en leiders van DWSH'18 JO13 van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Kampioen ben je niet voor even, maar voor je hele leven!