Bij het begin van de tweede competitiehelft kwam Achilles uit Reek op bezoek in Mill. In Reek had Juliana nog een moeizame en minimale overwinning geboekt. Dit keer ging het echter een stuk gemakkelijker.

Vooral in de eerste helft was Juliana heer en meester, en kon Achilles hier bitter weinig tegenover te stellen. Juliana drukte vanaf het eerste fluitsignaal de ploeg uit Reek ver terug op eigen helft en al na vijf minuten was het prijs. Een voorzet vanaf links werd doorgekopt en kwam terecht bij de vrijstaande Bas Kremers. Deze schoot vanaf 16 meter met een stuit en de hand van de keeper meteen raak. Juliana bleef veruit de betere ploeg en kwam een kwartier later opnieuw door Bas Kremers op 2-0 toen hij, aangespeeld vanuit het midden, naar binnen sneed en in de korte hoek binnenschoot. Binnen het half uur vielen ook nog de 3 en 4-0. Eerst een rush van Melvin de Klijn, die hij afsloot met een schuiver langs de doelman. Daarna Bas Kremers met zijn 3e van de middag nadat Melvin de Klijn een mislukt schot opnieuw voor het doel bracht, waar Bas Kremers kon binnentikken. Alles wees erop dat een grote uitslag mogelijk was, maar voor de rust werd er niet meer gescoord.

Wie dacht dat Juliana in de tweede helft door zou zetten kwam bedrogen uit. Concentratieverlies en gemakzucht sloop in het elftal, waardoor Achilles zonder zelf heel veel beter te voetballen toch terug kon komen in de wedstrijd. Eerst kon Mathijs van der Steen veel te makkelijk aanleggen voor een schot, en na een klein kwartier mocht Rob van der Wijst aanleggen vanaf elf meter na een ongelukkige handsbal. Hierna nam Juliana het heft weer iets meer in handen, maar het tempo bleef te laag en het voetbal slordig. Het werd toch 5-2 na goed doorzetten van Cas Brienen stelde hij Wessel Klomp in staat de bal tegen de touwen te werken. Het slotakkoord was toch nog voor Achilles. Jori Sengers mocht vrij draaien op de 5 meter en kon via de paal en de rug van de keeper binnenwerken voor de 5-3 eindstand.

Juliana Mill - Achilles Reek: 5-3 (rust: 4-0)
Scheidsrechter: Blotevogel (Asten)
Toeschouwers: 60
Doelpunten:
5' 1-0: Bas Kremers
21' 2-0: Bas Kremers
23' 3-0: Melvin de Klijn
28' 4-0: Bas Kremers
60' 4-1: Mathijs van der Steen
68' 4-2: Rob van der Wijst
76' 5-2: Wessel Klomp
78' 5-3: Jori Sengers