Koen van Berlicum is ook volgend seizoen trainer van sv DWSH’18. De seniorencommissie van sv DWSH’18 heeft afgelopen week overeenstemming bereikt over verlenging van het contract van de 38-jarige trainer met één seizoen. Sinds het seizoen 2021-2022 staat Koen aan het roer bij de blauw-zwarten.

Tot op heden is de samenwerking tussen DWSH’18 en Koen erg succesvol te noemen. In zijn eerste seizoen behaalde de Wilbertoorder met attractief en aanvallend voetbal direct de nacompetitie. Helaas spatte de promotiedroom, na twee spannende wedstrijden tegen Sambeek, na penalty’s uiteen.

Ook dit jaar gaat het meer dan prima met de ploeg van Koen van Berlicum. Op dit moment staat de ploeg uit Wilbertoord en Sint Hubert op een tweede plek op de ranglijst achter lijstaanvoerder FC Uden. Het bereiken van de nacompetitie is ook dit seizoen weer het doel. Waarbij natuurlijk gehoopt wordt dat de mogelijke promotiewedstrijden dan met een positiever resultaat worden afgesloten. 

Koen krijgt de ruimte om met de jonge, enthousiaste ploeg de ingeslagen weg te blijven vervolgen en  verder te bouwen aan de toekomst. Het bestuur van DWSH’18 is dan ook zeer trots en tevreden met de contractverlenging van onze hoofdtrainer.