Na twee weken geen wedstrijd te hebben gehad, mochten de dames van JES/Klick’15 1 op zondag 5 maart weer aan de bak. Tegenstander was Corridor 1.

De vorige wedstrijd hadden de dames met één doelpunt verschil verloren. Alle kansen lagen dus open. Na het startsein duurde het even voordat het eerste doelpunt viel. Het was Corridor 1 die na een tijdje op een 0-2 voorsprong kwam. De vakken wisselden en JES/Klick’15 1 wist gelukkig ook twee afstandsschoten te maken: 2-2. De tegenstander was fel onder de korf en wist er veel ballen uit te pikken. JES/Klick’15 1 liep daarentegen achter de feiten aan. Er werden goede aanvallen neergezet, maar de kansen werden niet of nauwelijks benut. Duels werden ook niet fel in gegaan. Corridor 1 deed dit wel. Na een 3-4 achterstand liep de tegenstander uit. De afstandsschoten vlogen de dames van JES/Klick’15 1 om de oren. Ruststand: 3-9. In de rust werd benadrukt dat de dames echt een tandje bij moesten zetten. Kansen moesten afgemaakt worden, anders zou het een lastige wedstrijd worden. Na rust was het wederom Corridor 1 die het voortouw nam: 3 - 11. Vanaf dat punt zette JES/Klick’15 1 de knop om, maar dat was helaas te laat. De thuisploeg wist nog goed terug te komen tot 10-12, maar Corridor 1 gaf de voorsprong niet meer uit handen. Met nog een paar minuten op de klok wist Corridor 1 de wedstrijd slim uit te spelen. Door de tegenstander werden trage aanvallen opgezet waardoor JES/Klick’15 1 nauwelijks meer aan spelen toekwam. Eindstand 10 - 15. Volgende week, 12 maart, nieuwe ronde nieuwe kansen. Dan speelt JES/Klick’15 1 om 15.00 uur tegen Bladella 1 in Bladel.

JES/Klick’15 2 - Corridor 2

Op zondag 5 maart stond de thuiswedstrijd tegen Corridor 2 op de planning. Om 11.30 uur klonk het fluitsignaal, de dames van beide teams begonnen fel. De score werd geopend door Corridor 2 middels een afstandsschot, maar hier reageerde JES/Klick’15 2 direct op. Middels een korte kans en een afstandsschot kwam JES/Klick’15 2 op een 2-1 voorsprong. De score ging gelijk op, maar Corridor wist net voor de rust toch een stukje uit te lopen, ruststand 7-10. In de rust was de belangrijkste boodschap kansen afmaken. De eerste 10 minuten van de 2e helft waren van cruciaal belang, de dames kwamen dan ook sterk de kleedkamer uit. De dames wisten de korf in de eerste 10 minuten goed te vinden en wisten het gat te verkleinen naar 10-11. De kansen bleven aan beide kanten, maar helaas wisten de dames van JES/Klick’15 2 ze niet af te maken en werd de eindstand 12-15. Volgende week speelt JES/Klick’15 2 de return tegen Bladella 2 om 16.20 in Bladel.