Onder een aangenaam lentezonnetje moest Juliana thuis aantreden tegen Milsbeek. De wedstrijd in Milsbeek werd nog ongelukkig verloren, en ook dit keer wist Juliana niet de volle buit binnen te halen.

Van meet af aan nam Juliana het initiatief in de wedstrijd, en was het veelvuldig te vinden op de helft van Milsbeek. Milsbeek op haar beurt verdedigde met verve en gaf weinig kansen. Juliana kwam regelmatig bij Milsbeek in de zestien meter, maar echte grote kansen leverde dit niet op. Sterker nog na 20 minuten spelen had Milsbeek een betere kans gekregen dan Juliana. Op bijna een half uur spelen kreeg Juliana de kans op 1-0, de doelman was al verslagen maar de inzet van Melvin de Klijn werd op de doellijn nog gered. In de 39e minuut kwam echter Milsbeek tegen de verhouding in op voorsprong. Vanaf links werd een aanval opgezet en werd Jurre Bens aangespeeld deze gebruikte goed zijn lichaam en kon zo vanaf de zijkant de zestien binnen, daar krulde hij de bal over de doelman in de verre hoek. Juliana keek bij rust dus tegen een achterstand aan.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld. Zo mogelijk was er nog meer balbezit voor Juliana en bleef het de bovenliggende partij. Ook werd veelvuldig het vijandige strafschopgebied gehaald, zonder echt grote kansen te creëren. Milsbeek bleef goed verdedigen en Juliana bleef hard werken. Halverwege de tweede helft kwam Juliana toch aan de gelijkmaker. Na meerdere inzetten werd Andy Veld  met de rug naar het doel staand aangespeeld. Hij gebruikte zijn kracht door over de tegenstander heen te draaien en in de draai de bal langs de keeper te werken. Juliana bleef de betere ploeg en Milsbeek zakte langzaam door de hoeven, daarom was het ook onbegrijpelijk dat vlak voor tijd Milsbeek toch weer op voorsprong kwam. Een misverstand in de Millse defensie tussen verdediging en doelman werd afgestraft door Roy Neyenhuis. Milsbeek leek een onverdiende overwinning te halen, maar op het scheiden van de markt kreeg Juliana toch nog loon naar werken. Opnieuw was Andy Veld het goudhaantje toen hij een in eerste instantie afgeslagen bal van dichtbij toch nog in het doel kon werken. Ondanks dit gelijke spel klimt Juliana door de andere resultaten toch naar de 4e plek op de ranglijst.

Juliana - Milsbeek: 2-2 (rust 0-1)
Scheidsrechter: Gerard de Bruijn (Panningen)
Toeschouwers: 150
Doelpunten:
37' 0-1: Jurre Bens
68' 1-1: Andy Veld
87' 1-2: Roy Neyenhuis
93' 2-2: Andy Veld