De tennistraining voor de eerste jeugdgroep van de Langenboomse tennisclub op 22 maart kreeg een bijzonder tintje. Hanneke Wijnberg van de jeugdcommissie bij TCL en Rian Bisseling deelden de eerste nieuwe shirts en jacks in groene clubkleuren uit.

Rian is net als haar twee kinderen Tren en Nikki lid van de tennisclub in hun woonplaats en ze runt samen met haar partner Huwij Timmerwerken en Interieurbouw. Hun in Katwijk bij Cuijk gevestigde bedrijf heeft samen met ‘Vrienden van TCL’ de setjes clubkledij gesponsord. “In goede samenwerking kunnen we de 20 competitie spelende jeugdleden in de TCL-groene outfit steken”, vertelt Rian Bisseling. “Dat geeft een mooie clubuitstraling en als sponsor tonen we onze betrokkenheid met het Langenboomse verenigingsleven.”

“Wij zijn hartstikke blij met de bijdrage van Huwij en de TCL-Vrienden en bedanken hen hartelijk voor hun support”, zegt Hanneke Wijnberg. “Vandaag delen we de shirts en jacks uit, maar pas op zondag 2 april zullen onze jeugdspelers hun eerste tenniswedstrijden in uniforme clubkleding spelen. Dat komt de teamspirit vast ten goede.”