SES heeft verzuimd definitief afstand te nemen van de onderste regionen. In en tegen Milsbeek liep het tegen een 2-0 nederlaag aan. Lange tijd had SES een lichte overhand, echter liep het zoals wel vaker dit seizoen, achter de feiten aan.

Op een ontzettend matig knollenveld kwam SES fel uit de startblokken. Het wist regelmatig de verdediging op een dusdanige manier onder druk te zetten, dat de thuisploeg de bal snel verspeelde. SES wist echt geen raad met de geboden mogelijkheden. De eerste de beste aanval van Milsbeek was wel raak. Een schot van een meter of 22 van Nick Derksen viel met een stuit achter keeper Jon de Klein. SES was opeens zichzelf niet meer, er volgde rap een tweetal hachelijke situaties in het zestienmetergebied. Gelukkig gingen de inzetten uiteindelijk naast en over. SES nam richting het rustsignaal weer het initiatief over. Een vrije trap van Wout van Lanen belandde op het hoofd van Sebe van Huisseling, echter kon de keeper redding brengen. Pal voor rust had Milsbeek de score kunnen verdubbelen, in vrijstaande positie zag Jon de Klein het schot van Wahid Rashidi overzeilen.

Na de rust ontpopte zich een waar foutenfestival. Beide teams konden de bal amper in de ploeg houden, simpele passes werden ruim gemist, en het knollenveld maakte fatsoenlijk voetbal ook bijna onmogelijk. Op één moment na, een lange bal van achteruit viel plotseling over de verdediging. De lage voorzet die daarop volgde werd simpel binnengetikt door Rashidi. Milsbeek geloofde het daarna wel. Een schot van Han Rijkers, de enige die deze pot wel zijn niveau haalde, ging nog rakelings naast. Tot meer kansen kwam SES niet, en ook Milsbeek stapelde eigenlijk fout op fout. Dat de warrig leidende scheidsrechter Wietsiers slechts een minuut blessuretijd telde, deerde de 100 aanwezige toeschouwers eigenlijk weinig.

Milsbeek - SES: 2-0 (1-0)
'14 Derksen 1-0
'53 Rashidi 2-0
Scheidsrechter: Wietsiers