Op zondag 16 april was het zover; de buitencompetitie werd hervat. Om 13.00 uur klonk het fluitsignaal tegen tegenstander DES 1 in Vierlingsbeek.

De teams zijn zeker geen onbekenden van elkaar. DES 1 opende de score middels een afstandsschot, en ook het tweede afstandsschot werd snel daarna gemaakt: 2-0. JES/Klick’15 1 werd wakker geschut. De aanval creëerde ontzettend veel kansen, maar de dames hadden veel moeite met afronden. Verdedigend daarentegen was er niks op het spel van JES/Klick’15 1 aan te merken. De enige taak die de dames hadden, was scoren. Na een lange tijd was daar dan toch het eerste doelpunt aan de kant van JES/Klick’15 1. Gelukkig wist het team vlak voor rust, nog één keer te scoren. DES 1 daarentegen vond voor de rust nog twee keer de korf. Ruststand: 4-2. Voor trainer/coach Kocher Majid was het duidelijk. Er moest meer felheid en pit in het team komen. De dames moesten de duels gaan winnen en ook aanvallend moest er scherper gespeeld worden. Na rust was het dan ook JES/Klick’15 1 die direct de leiding nam. De dames kwamen terug tot 4-4. Ook DES 1 bleef knokken om de punten in huis te houden: 5 - 4. In de laatste tien minuten van de tweede helft leek JES/Klick’15 1 eindelijk een beetje in haar spel te komen. Het team wist nog drie maal de korf te vinden. Eindstand: 5 - 7. Volgende week, zondag 23 april, staat de thuiswedstrijd tegen Flamingo’s 1 op het programma. Om 13.00 uur in Wilbertoord. Tevens wordt deze wedstrijd gecombineerd met de officiële opening van het nieuwe veld. Klick’15 hoopt op ieders aanwezigheid om er een gezellige middag van te maken.