Graag jullie aandacht: Terug van weggeweest! Na jaren van afwezigheid zal dit jaar weer een Meidendag georganiseerd worden bij voetbalvereniging RKSV Juliana Mill.

Juliana heeft in het verleden meermaals een leuke en succesvolle voetbaldag in de boeken gezet, waarbij alleen maar meiden op de velden te vinden waren. Dit jaar wordt opnieuw een Meidendag georganiseerd op zondag 30 april van 11.00 tot 13.00 uur, Sportpark Juliana Verweijen ICT! Voor de allerjongste meiden, de (jong)volwassen dames en alles wat daar nog tussen zit. 

De Meidendag is een voetbalactiviteit waar het plezier voorop staat en waar meiden (hun ouders) en dames kennis kunnen maken met voetbal. Om nieuwe leden te werven en het voetbalplezier ook bij de meiden te promoten, hebben de dames van Juliana besloten een Meidendag te organiseren: Jong en oud, samen een lekker potje voetballen! Op dit moment hebben we onder de vrouwenafdeling van Juliana een grote en zeer diverse spelersgroep, bestaande uit 2 teams. Wij zien daarnaast ook graag onze jeugd voetballen. Juliana heeft vanaf dit jaar geen meidenteams meer, wel voetballen er verschillende meiden tussen de jongens. 

De vereniging biedt de meiden die al lid zijn van Juliana een leuke ochtend vol met voetbalactiviteiten aan die ze samen met een vriendin, klasgenootje, nichtje of buurmeisje kunnen doen. Daarnaast zijn ook alle meiden en dames die nog geen lid zijn van de voetbalvereniging meer dan welkom! Dus houdt je dochter, buurmeisje, nichtje of andere meisjes die je kent van rennen, voetballen in de tuin, buitenspelen in de regen? Of heeft je oppas, moeder, tante misschien wel heel veel zin om wat meer te gaan bewegen? Geef je dan snel op om samen met andere meiden en dames een balletje te trappen, of kom samen! Onze dames van Juliana zijn erbij en hebben er zin in, hopelijk zien we jullie op zondagochtend 30 april. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over meiden- en vrouwenvoetbal bij Juliana is te vinden op www.julianamill.nl.