Aan het begin van seizoen 2022-2023 werd in de wandelgangen al eens gefluisterd dat het vrouwenvoetbal in Mill zou worden uitgebreid met een 3e dameselftal. Afgelopen week kwam dan ook het verlossende woord: ‘Juliana Vrouwen’ is voornemens volgend seizoen te starten met drie damesteams.

Op dit moment hebben we ruim 40 speelsters voetballen bij Juliana, met uiteenlopende leeftijden van 15 tot 31 jaar en héél veel daar tussen in. Zoals niet onopgemerkt is gebleven, zijn de prestaties van het 1e dameselftal. Na vaker op de tweede plaats te zijn geëindigd dan in de middenmoot, strijdt dames 1 op dit moment om het kampioenschap in de 5e klasse. Ook dames 2 werd in de loop van dit seizoen aangevuld met nóg meer voetbaltalent in de 6e klasse. Om zowel op prestatie als op recreatief gebied wat te kunnen betekenen, is de spelersgroep van voetbalvrouwen de afgelopen jaren uitgebreid. Of de dames nou strijden in de 1e, 2e of 3e helft, een potje fanatiek voetballen, meezingen in de kleedkamer, dansjes wagen in de kantine, deelnemen aan het bierpongtoernooi of bierpul heffen, gekke trucjes laten zien die voor weinig mensen zijn weggelegd, er is voor ieder wat wils. 

Mocht nou één van bovenstaande activiteiten je aanspreken of zijn ál deze activiteiten jou op het lijf geschreven, dan verwelkomen wij jou graag bij het damesvoetbal bij RKSV Juliana Mill. Wil je graag een keer vrijblijvend meetrainen, ook dan ben je welkom! Voor meer informatie neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..