Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk verwelkomt Jeroen Houwen als nieuwe aanwinst, Jeroen komt vanaf komend seizoen uit voor de Geelblauwen. De doelman komt transfervrij over van Vitesse en heeft een contract getekend dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt met daarbij nog een optie voor een jaar.  

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: “Met Jeroen voegen we een ervaren doelman toe aan de selectie. Het was prioriteit om een doelman aan te trekken en we hebben in de persoon van Jeroen een perfecte aanvulling gevonden. Met zijn ervaring in de (sub)top van Nederland brengt hij niet alleen waardevolle ervaring met zich mee, maar ook een gezonde concurrentie onder de lat. Wij zijn blij dat Jeroen voor ons gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.“ 

Jeroen Houwen (27) woont in Langenboom. Hij heeft de jeugdopleiding van Vitesse doorlopen en wist uiteindelijk ook minuten te maken in de hoofmacht. Daarnaast heeft hij ook enkele wedstrijden gekeept voor Telstar en Go Ahead Eagles. Met 44 wedstrijden op zijn naam heeft hij laten zien dat hij thuishoort onder de lat in de Eredivisie. Jeroen zal vanaf komend seizoen aansluiten bij RKC Waalwijk.