SES heeft kans op nacompetitie als ze vandaag wint tegen Festilent. De kampioen is de laatste aantal weken niet opperbest en er vallen hier punten te pakken. Met behulp van penalty's aan beide zijdes en een extra goal voor Festilent winnen zij met 2-1.

De teams gingen de eerste helft gelijk tegen elkaar op. SES kreeg meer kansen en maakte het spel. De 1-0 valt vanuit een penalty. Sebe van Huisseling schiet deze vanaf de stip strak in de hoek binnen. Ruststand 1-0.

In de tweede helft werd het op het laatst heel spannend. Allereerst kreeg Festilent een penalty. Bram Geurts schoot de bal op de arm van Wout van Lanen. Bal op de stip, 1-1. Enkele minuten later kreeg SES nog een penalty Sebe werd onderuit gehaald door keeper Nick van der Horst.

Grote kans om op voorsprong te komen. Nick herstelde zich na zijn overtreding en hield de pingel uit het doel. Vanuit dat dode spelmoment scoorde Festilent. De bal werd naar voren geschoten. Met veel ruimte wisten de aanvallers het net van SES te vinden, 1-2.

SES - Festilten: 1-2 (0-1)
35' Sebe van Huisseling 1-0
77' 85' Bram Geurts 1-1 en 1-2