MHV’81 DS1 hoopt ook volgend seizoen weer veel mooie handbalmomenten te mogen delen.

Voor dames 1 van MHV’81 zit het seizoen erop. Ze hebben het seizoen afgesloten met een mooie derde plaats. Helaas hebben de dames geen punten meegenomen uit Borne.

Tegen ZVBB’21 werd met 28-29 verloren waardoor ZVBB degradatie voorkwam. De Millse dames leken hiermee de derde plaatst te verspelen maar naaste concurrent Kwiek wist ook niet te winnen. We zullen hier verder geen woorden meer aan vuil maken want we hebben nog een paar dingen te vermelden.

Allereerst willen wij Larissa Versteijnen bedanken voor de mooie jaren in dames 1. Wij als MHV’81 zullen je enorm gaan missen maar wensen je natuurlijk veel succes en plezier bij Tachos in Waalwijk. 

Ook willen wij onze sponsoren bedanken. Met name Albert Heijn Mill. Wij zijn enorm blij met jullie als hoofdsponsor en hopen natuurlijk dat wij nog lang met jullie op ons tenue mogen spelen. De dames willen ook alle persoonlijke sponsoren bedanken. Dankzij onze sponsor Fitland Mill blijven de dames tijdens de komende drie weken vakantie extra fit. 

Natuurlijk hadden wij dit mooie seizoen niet kunnen volbrengen zonder jullie als supporters. Wij als MHV’81 zijn blij dat er keer op keer zoveel supporters aanwezig zijn in sporthal de Looierij. De dames zien jullie graag volgend seizoen terug om weer mooie handbalmomenten met jullie te delen. En als allerlaatste: vrijwilligers bedankt voor jullie hulp.