Jan van der Linden wist een zwaarbevochten kampioenschap binnen te halen. Samen met Kenny Leijtens waren ze de favorieten om te prijzen te verdelen.

In de eigen klasse, de hoogste klasse waar in gespeeld werd er op hoog niveau gespeeld. Alle spelers die deelnemen zullen in het najaar of hoofdklasse of derde divisie spelen. Het was een erg spannende poule. Joan Arts wist Jan te verslaan waardoor ze ook kans maakte op een prijs. Zelf verloor ze echter twee wedstrijden. Jan en Kenny eindigde gelijk. Maar op onderling resultaat wist Jan hier de eerste plek in de wacht te slepen.

Ook in de open klasse speelde ze tegen elkaar. Dit keer was Jan in vier games te sterk voor Kenny en mag hij zich dus een jaar lang Langenbooms kampioen noemen.

In het husseldubbel was er een duo tussen coach en speler. Joan Arts speelde met Talent Marko Skwira. Ze moesten het in de finale afleggen tegen Gijs Arts en Wiljan Toonen.  

Bij de senioren twee was het ook een gevecht tussen broer en zus. Juan-José van der Linden en Sonja van der Linden mochten uitvechten wie er kampioen ging worden. Juan-José was de sterkste en pakte de titel bij de senioren 2.

Er was wel een verassing te bespeuren bij de senioren 3. Marko Skwira speelde hier mee in plaats van bij de jeugd. Hij wist meteen de ervaren senioren te verslaan. En pakte de titel voor Riky Sommers. Een erg knappe prestatie.

Bij de jeugd was Siss van de Bogeart de sterkste speelster van de dag. Ze wist iedereen te verslaan en mag zich ook een jaar lang Langenbooms kampioen van de jeugd noemen. Jelle Bosman eindigde op een tweede plek.