Met drie overwinningen uit drie wedstrijden in de poulefase van het bekertoernooi heeft Juliana Vrouwen 1 zich geplaatst voor de daaropvolgende knock-outfase.

Op zondag 3 september werd in Megen Vita Vrouwen 1 met 3-8 verslagen; de donderdag nadien zette de Juliana Vrouwen in een drukbezochte derby tegen SES Vrouwen 1 een vroege 0-2 achterstand om in een 3-2-overwinning, waarna op kermiszondag Berghem Sport Vrouwen 1 met een 7-1 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Via een loting moet bekend worden wie de eerstvolgende bekertegenstander wordt op 22 oktober 2023. 

Bekeravontuur Juliana Vrouwen 2 eindigt in de poulefase

Juliana Vrouwen 2 had het mede door vakanties en blessures een stuk lastiger. De derby tegen DWSH’18 Vrouwen 1 ging in een mooie wedstrijd met 2-4 verloren. Een week later werd er in een bloedheet Oss knap met 3-3 gelijkgespeeld op het kunstgras van sv Top Vrouwen 1. Afgelopen zondag nam HVCH Vrouwen 2 in het laatste half uur afstand van de Millse Vrouwen en de score liep uiteindelijk op naar 7-2. 

Voor beide teams staat zondag 24 september 2023 de eerste competitiewedstrijd op het programma: Juliana Vrouwen 1 neemt het in de 4e klasse om 12.00 uur in Lith op tegen NLC’03 Vrouwen 1. Juliana Vrouwen 2 neemt het in de 6e klasse om 11.00 uur in Stevensbeek op tegen SVS/Excellent Vrouwen 1. We hopen ook dit seizoen weer op al jullie steun!