In een wedstrijd waarin vooral de scheidsrechter een hoofdrol op zich nam, heeft SES Langenboom de punten in huis kunnen houden. In een vermakelijke wedstrijd werd het 2-1.

SES ging furieus van start. Niek Nooijen kreeg in het eerste kwartier twee dotten van kansen. En beide kreeg ie van Melvin v.d. Elzen. De eerste schoot hij wat wild over, de tweede, een kopbal, eindigde op de paal. SES leek een makkelijke middag in het verschiet te hebben, maar langzaamaan kregen de bezoekers wat meer vat op het duel. En kreeg het ook kansen. Zo kreeg spits Yori Seins een voorzet op z'n hoofd, maar ook deze bal eindigde op het aluminium. Aan de overkant had invaller Jens Verbeek, voor de geblesseerde Niek Nooijen, zijn eerste balcontact om kunnen zetten in de openingstreffer, echter werd zijn lob nog net voor doellijn weggewerkt. Na dit moment werd het wat rommeliger op het veld, met amper kansen meer tot de thee.

Na de rust was het wel snel raak. Een prachtige solo door de zestien van veldheer Sebe van Huisseling werd mooi afgemaakt met een schuiver in de lange hoek! Dat gaf de burger, en vooral de thuisclub, moed. Niet veel later volgde ook de 2-0. Een mooie pass van uitblinker Giel Rijkers kwam aan bij z'n broer Han, die meteen verwoestend uithaalde! De Reekse grensrechter vlagde nog wel voor buitenspel, maar de dominante scheidsrechter van hedenmiddag keurde 'm toch goed. Wat daarna volgde was vooral een wedstrijd van de leidsman, hij liet doorspelen waar hij moest fluiten, en floot wat amper een overtreding was. Toch kwam er nog een goal, in blessuretijd ramde spits Linders van Achilles het leer binnenkant paal in de kruising. Achilles meende nog recht te hebben op twee penaltys, maar de man in het zwart was onverbiddelijk. De punten blijven in eigen huis.

SES - Achilles: 2-1 (0-0)
'55 Huisseling 1-0
'69 Rijkers 2-0
'89 Linders 2-1