Juliana Vrouwen 1 was gewaarschuwd: tegenstander Blauw-Geel’38 Vrouwen 1 uit Veghel was zondagochtend 12 november 2023 al ruim een uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig op het Juliana Sportpark.

Bijna een helft hield de nummer negen van de ranglijst Juliana van scoren af, maar het was Juliana dat zich overtuigend naar de winst voetbalde.

Ondanks de natte weersomstandigheden in aanloop naar de wedstrijd was het schitterende hoofdveld het decor van dit duel, dat onder leiding stond van scheidsrechter Hendriks.

Het was Sanne Hendriks die al in de openingsminuut een grote kans onbenut liet om Juliana op voorsprong te zetten. Ook Suze van Gemert stuitte na een knappe individuele actie op de goed keepende doelvrouw uit Veghel. Op slag van rust was het Cindy Strijbosch die zichzelf vrijspeelde op de rand van de zestien en vervolgens knap raak schoot.

De 1-0 voorsprong vlak voor rust gaf Juliana het vertrouwen om in de tweede helft mooi voetbal te laten zien. Na een rommelige situatie uit een hoekschop was Inass Bouaazzaoui alert om de 2-0 binnen te tikken. Daarmee was de wedstrijd beslist mede omdat Blauw-Geel’38 niet door de Millse verdediging, onder leiding van uitblinkster Naomi Jacobs, heen kwam.

Juliana Vrouwen 1 gaat vol vertrouwen de laatste vier competitiewedstrijd voor de winterstop tegemoet. Daarin speelt het achtereenvolgens tegen de huidige nummer 5, 1 en 7 van de ranglijst, maar eerst staat aanstaande zondag 19 november 2023 om 11.30 in Nuland de topper tegen nummer 4 Nulandia Vrouwen 1 op de rol.

Juliana Vrouwen 2, dat afgelopen zondag nipt met 2-1 verloor, speelt dan om 12.00 uur in Mill tegen koploper Hegelsom Vrouwen 1, dat eveneens verloor. We zien jullie graag zondag weer aan de lijn om ons aan te moedigen!