Zowel Juliana Vrouwen 1 als Juliana Vrouwen 2 heeft op zondag 26 november 2023 een overwinning geboekt. Juliana Vrouwen 1 komt daarmee steviger op de tweede plaats te staan, Juliana Vrouwen 2 klimt daarmee op naar de middenmoot.

Juliana Vrouwen 1 speelde thuis op het hoofdveld tegen Boekel Sport Vrouwen 1 een fantastische eerste helft. Nadat Jasmijn van de Wiel de kans op de openingstreffer had laten liggen, viel de bal plotseling aan Millse zijde in het net door een eigen doelpunt. Binnen het kwartier herstelde Juliana zich door doelpunten van Daisy Keijzers en Suze van Gemert. Nadat een aantal keren lat en paal werden geraakt na mooie aanvallen, legde Jasmijn van de Wiel op aangeven van Susan Relou de 3-1 ruststand vast. Da
t was tevens ook de eindstand: Juliana verzuimde de score uit te breiden en Anne Derks voorkwam met een redding dat Boekel Sport in de tweede helft terug kwam in de wedstrijd.

Op hetzelfde tijdstip kwam Juliana Vrouwen 2 in Melderslo ook vroeg op achterstand. Amber Roijendijk scoorde met haar eerste treffer van het seizoen direct de gelijkmaker. Vervolgens speelde het voetbal zich af op de helft van Melderslo Vrouwen 2, maar het Millse overwicht betaalde zich niet uit in doelpunten.

Na rust was het Melderslo dat tegen de verhouding in op voorsprong kwam, maar wederom bracht Amber Juliana langszij. In de laatste twintig minuten drukte Juliana Vrouwen 2 door en schoten Isa Schaap en Lieze Uijen de Millse vrouwen naar hun tweede overwinning van de competitie waarna de vreugde groot was (zie foto).

Zondag 3 december 2023 speelt Juliana Vrouwen 2 speelt om 10.00 uur in Wanssum tegen SV United Vrouwen 1 en hoopt met een overwinning zich te gaan nestelen in de bovenste helft van de ranglijst.

Juliana Vrouwen 1 gaat om 09.45 uur in Geffen de strijd aan om de koppositie van de vierde klasse met Nooit Gedacht Vrouwen 2, dat nog ongeslagen is en één punt meer heeft. Juliana Vrouwen 1 hoopt daarbij op de steun van veel supporters om de kampioen van de derde klasse van vorig seizoen te bestrijden!