Na twee weken van afgelastingen kon er, ondanks temperaturen rond het vriespunt, afgelopen zondag weer gevoetbald worden. Met de komst van de koploper naar Mill was Juliana uit op een stuntje. Milsbeek wilde daar echter niet aan meewerken.

De eerste helft werd vooral gekenmerkt door slordig voetbal van beide kanten. Weliswaar had Milsbeek meer balbezit en was ook vaker op de helft van Juliana te vinden dan andersom, maar tot grote kansen leidde dit niet. Beide ploegen grossierden vooral in onnodig balverlies waardoor een onrustig spelbeeld ontstond. Dit resulteerde er dan ook in dat het spel zich vooral afspeelde tussen beide 16-meters. Toch was het Milsbeek dat de ban wist te breken. Kort voor rust wist men de bal te onderscheppen en werd direct Matthijs Tuil diep gestuurd, die alleen voor de keeper geen fout maakte en voor de 0-1 zorgde.

In de tweede helft  een zelfde spelbeeld, Juliana hanteerde te vaak de lange bal waardoor de Milsbeekse defensie de bal vaak eenvoudig kon onderscheppen. Die keren dat Juliana wel voor de Milsbeekse doelman verscheen ontbrak het ook aan het beetje geluk wat soms nodig is. Zo was de beste kans nog voor Stan Peters die uit een rebound hard binnen dacht te werken, maar waar de Milsbeekse doelman nog net zijn grote teen tegen aan kon zetten waardoor de bal voor Juliana aan de verkeerde kant van de paal verdween. In de laatste twintig minuten ging Juliana wat meer risico nemen. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat opnieuw Matthijs Tuil vlak voor tijd uit kon breken en de 0-2 aan wist te tekenen. In blessuretijd viel ook nog de 0-3 door dezelfde Matthijs Tuil toen hij na een scrimmage voor het doel de bal diagonaal binnen schoot. Juliana bezet nu nog steeds de laatste plek, maar heeft in de eerste helft nog wedstrijden tegoed tegen de 3 ploegen daar net boven.

Juliana - Milsbeek 0-3 (rust: 0-1)
Scheidsrechter: Jan Langendonk (Apeldoorn)
Toeschouwers: 75
Doelpunten:
41' 0-1: Matthijs Tuil
87' 0-2: Matthijs Tuil
92' 0-3: Matthijs Tuil