De tweede SuperSunday van het jaar staat al weer op het programma. Nadat op 12 november DWSH'18 meer verdiende in de derby tegen Juliana Mill komen nu de mannen van SES op bezoek.

Deze keer is sportpark Het Breexsel in Sint Hubert het strijdtoneel waar zondag 10 december om 14.00 uur wordt afgetrapt in deze topper in de vierde klasse H.

De mannen van Koen van Berlicum hebben een prima competitiestart gehad, waarbij tot op heden (4 december) de blauw-zwarten nog ongeslagen zijn. Een knappe prestatie na de promotie van afgelopen jaar. Ook SES draait ontzettend goed. Zij wonnen de derby tegen aartsrivaal Juliana Mill, versloegen net als DWSH'18 Constantia en staan, tot op heden (4 december) op een verdienstelijke tweede plek. Het verschil tussen de tweede clubs uit de oude gemeente Mill en Sint Hubert is slechts één punt. Maar voordat DWSH'18 en SES elkaar treffen, staat er donderdag voor nummer drie DWSH'18 de inhaalwedstrijd tegen Achilles Reek nog op het programma. Dus zouden de verhoudingen zo maar anders kunnen liggen bij de start van deze eerste ontmoeting ooit.

Om deze derby van wat extra sfeer te voorzien, organiseren we op deze zondag onze tweede SuperSunday. De mannen van DWSH'18 H4 hebben de organisatie op zich genomen en organiseren deze dag 'DIE WEIZEN SKIHUT PARTY'.

Onder leiding van DJ Maarten de Groot gaat na het laatste fluitsignaal het dak eraf. Er zijn deze dag pullen om te vullen, een activiteit om je uithoudingsvermogen te testen en een verrassingsact. Wanneer je verkleed komt in het thema maak je ook nog kans op heerlijke prijzen.

We roepen leden, supporters van DWSH’18 en SES en alle andere geïnteresseerden op om zoveel mogelijk op de fiets te komen in verband met parkeerdrukte rondom Het Breexsel. De groenstrook tegenover ons sportpark is een niet-parkerenzone. Bij controle van de handhavers kunnen boetes worden uitgeschreven. Aftrap deze dag is al om 14.00 uur. Entree is, zoals altijd, voor niet-leden €3,- vanaf 18 jaar.

Op naar een mooie derby en een sfeervolle tweede SuperSunday bij DWSH'18!