Tussen Kerst en Nieuwjaar werd als afsluiting van het jaar 2023 en als onderbreking in de diverse competities een Mills biljarttoernooitje georganiseerd.

Naast de individuele vrijdagavond competitie in de Wester zijn er vanuit Mill dit seizoen zeker 9 teams, in verschillende klasse, in de regio of binnen de KNBB actief. Maar dit toernooitje bestond alleen uit 35 Millse deelnemers, verdeeld in een A en B-klasse. In de voorrondes, over 4 wedstrijden, kon men laten zien of dat ze de zaterdag 30 december waardig waren om in de finale rondes uit te komen. 

In een afvalsysteem werd uiteindelijk de finale partij in de A-klasse gewonnen door Jan van der Linden en werd Mari Vogels tweede. In de B-klasse mocht, door een afmelding op laatste moment, de nr. 9 geplaatste als nog meedoen. Verrassenderwijs mocht deze invaller ook de winnaar worden in deze klasse, t.w. Harrie Vloet die het in de finale opnam tegen Stephan Verschuren. Genoten van hele mooie partijen, met soms series in de buurt van 20, was dit een heerlijk en gezellig Mills onderonsje.