Op zondag 28 januari speelden de dames van JES/KLICK’15 1 een sterke wedstrijd tegen VMS’21 1 uit Schijndel. Toch was het VMS’21 dat de score wist te openen middels een afstandsschot.

Vrijwel direct daarna werd de stand weer gelijk gebracht naar 1-1. Ook dit maal door een afstandsschot wat typerend was voor de rest van de wedstrijd. De eerste minuten werd er over en weer gescoord en was het na zo’n tien minuten spelen 3-3. Daarna volgden er twee snelle schoten van VMS’21 waardoor zij een voorsprong van twee doelpunten wisten te pakken. JES/KLICK’15 liet zich hier niet door beïnvloeden en wist enkele aanvallen rustig uit te spelen. Hierdoor wisten zij nog voor rust de voorsprong naar zich toe te trekken en gingen zij met 7-5 de rust in. Coach John complimenteerde de dames voor het goede spel en maakte duidelijk dat het belangrijk was om weer scherp uit de rust te komen. Dat is precies wat de dames van JES/KLICK’15 deden en daardoor konden zij de voorsprong nog verder uitbreiden (9-5). JES/KLICK’15 kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en stond verdedigend goed. De juiste druk geven bij het schot en onder de paal wisten zij de bal snel te onderscheppen. VMS’21 wist daardoor nog eenmaal te scoren na rust. JES/KLICK’15 kon door deze voorsprong rustig zoeken naar de juiste kansen en wist nog driemaal te scoren. Eindstand: 12-6.

Volgende week zondag staat er een spannend wedstrijd op het programma voor de dames van JES/KLICK’15 1. Zij spelen om 13.00 uur een uitwedstrijd tegen geduchte tegenstander DES 1 in Overloon.