Bij Padisport draait alles om passie voor sport, en die passie komt rechtstreeks van onze eigenaar, Jordi Paters uit Mill. Met veel ervaring in de sportsector heeft Jordi Padisport opgericht om anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken.

Als voormalig sport docent begrijpt Jordi als geen ander wat sporters nodig hebben. Hij streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid als kernwaarden van Padisport.

Op www.padisport.nl vind je alles wat je nodig hebt voor fitness, krachttraining en cardio, of je nu thuis met wat kleine materialen traint of een sportschool runt. We bieden een breed aanbod sportspullen, van yoga matten en dumbells tot grote krachtstations en cardio-apparatuur. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan watersportmateriaal. We hebben een ruime selectie van hoogwaardige spullen op voorraad waar je op kunt vertrouwen, gebaseerd op onze eigen ervaring.

En het beste van alles? Als je vandaag via www.padisport.nl bestelt, heb je het morgen al in huis! 
Liever zelf ophalen? Dat kan ook bij ons in Mill.

De komende tijd kun je via De Neije Krant en inmill.nl meer berichten van ons verwachten. We delen graag onze expertise en blijven je op de hoogte houden van alles wat met sport en Padisport te maken heeft. Nu alvast meer weten? Zie www.padisport.nl.