Bij Padisport draait alles om passie voor sport, en die passie komt rechtstreeks van onze eigenaar, Jordi Paters uit Mill. Met veel ervaring in de sportsector heeft Jordi Padisport opgericht om anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken.

Als voormalig sport docent begrijpt Jordi als geen ander wat sporters nodig hebben. Hij streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid als kernwaarden van Padisport.

Op www.padisport.nl vind je alles wat je nodig hebt voor fitness, krachttraining en cardio, of je nu thuis met wat kleine materialen traint of een sportschool runt. We bieden een breed aanbod sportspullen, van yoga matten https://padisport.nl/yoga/yoga-matten en dumbells https://padisport.nl/fitness/halters-en-gewichten/dumbells tot grote krachtstations en cardio-apparatuur. 

Maar Padisport, de webshop voor fitness https://padisport.nl/fitness heeft nu ook heel veel watersportspullen in huis gehaald! We hebben het over de opblaasfiguren van Intex en SUP boards die je zeker wilt checken.

Stel je voor, met het mooie weer van een dagje zwemmen, snorkelen of relaxen in je achtertuin. Met de Intex-spullen https://padisport.nl/watersport/intex-inflatables die we hebben, super leuk! Van opblaasbare krokodillen tot zwembaden en luchtbedden.

Maar er is meer! Voor de avonturiers hebben we ook SUP boards en accessoires. https://padisport.nl/watersport/suppen-en-toebehoren. Staand peddelen is niet alleen super leuk, maar het is ook een geweldige workout en een fantastische manier om de natuur te verkennen.

En het beste van alles? Als je vandaag via www.padisport.nl bestelt, heb je het morgen al in huis!

Liever zelf ophalen? Dat kan ook bij ons in Mill.

De komende tijd kun je via De Neije Krant en inmill.nl meer berichten van ons verwachten. We delen graag onze expertise en blijven je op de hoogte houden van alles wat met sport en Padisport te maken heeft.

Nu alvast meer weten? Zie www.padisport.nl.