Waar het publiek zondag 7 april verwend werd met het weer, werden zij niet verwend met de wedstrijd. Op papier een leuk duel in de 4de klasse, met de nummer 2 SES tegen de nummer 5 Achilles Reek. Een wedstrijd met strijd maar met weinig kansen eindigde in de brilstand: 0-0.

De eerste helft was er een om snel te vergeten. Naast een wereldredding van Jon de Klein en een afgekeurde buitenspelgoal van Melvin van den Elzen bleef het enkel bij wat speldenprikjes. De beide ploegen kregen wel wat mogelijkheden, maar tot uitgespeelde kansen kwamen zij niet. Het was vooral heel slordig in balbezit, maar het hobbelige veld hielp hier natuurlijk ook niet aan mee.

De tweede helft kwam SES beter uit de kleedkamer. SES had veel de bal en liet de bal ook beter rondgaan dan in de eerste helft. Ondertussen loerde de ploeg uit Reek wel op de counter, maar SES kreeg de kansen. Na een uur spelen kon Jari Lukassen koppen bij de tweede paal, na wederom een goed aangegeven corner van specialist Han Rijkers. Dit was echter wel vanuit een moeilijke hoek, dus de ervaren aanvoerder van SES kopt de bal net naast. Een kwartiertje voor tijd was SES weer gevaarlijk uit een corner. Niet Jari Lukassen, maar Luuk Thelosen kopte deze keer snoeihard op de paal. Uitgespeelde kansen waren er niet geweest, vandaar dat deze typische 0-0 wedstrijd dan ook eindigde in een bloedeloos gelijkspel.

Achilles - SES: 0-0 (0-0)