Zus en broer Joan Arts (Langenboom) en Gijs Arts (Rijkevoort) hebben samen de eerste prijs gewonnen in het gemengde dubbel.

De twee tafeltennissers van Smash’23 uit Boxmeer deden mee in het afgelopen zondag gehouden Maaslandtoernooi in Oss. Ze waren ingedeeld in Klasse 3. Ze werden eerste in de poule. De finale was spannend. Pas in de laatste wedstrijd werd in een vijfsetter beslist welk team er met de titel vandoor ging. Joan: “Onze dubbel was weer als vanouds.” Vroeger bij de jeugd hebben Joan en Gijs vaak samen gedubbeld.

Bjorn en Jimmy Hess (vader en zoon) uit Sambeek waren ingedeeld in Klasse 5. In een poule van vier wonnen alle teams één wedstrijd gewonnen. De Sambekenaren werden op onderling resultaat uitgeschakeld. “Wij hebben mooie potten gespeeld en een dubbel gewonnen.”

Marco Skwira (Wilbertoord, jeugdspeler) en Sander Schins (Uden) waren ingedeeld in Klasse 4. Ze werden eerste in de poule. Daarna in de halve finale uitgeschakeld. Voor de eerste keer samen gedubbeld en bijna alle dubbels gewonnen.

In totaal waren er vijf klassen. 's ochtends om 9:00 uur begonnen en 's avonds om 19:30 uur de laatste wedstrijd gespeeld.

De vorig jaar opgerichte tafeltennisvereniging Smash’23 traint en speelt elke maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in sporthal ’t Hoogkoor in Boxmeer. Belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen en een balletje te slaan.