VAMOS Volleybal sluit ook haar tweede seizoen ontzettend sterk af! Alle teams, van de jeugd in de mini’s tot aan de senioren, zitvolleybal en recreanten, hebben er weer een topseizoen op zitten.

Op zaterdag 13 april speelden diverse seniorenteams van VAMOS hun laatste competitiewedstrijden. Voor een aantal van hen was dat nog een spannend moment. De meisjes B1 speelden hun laatste wedstrijd tegen Klaverblad/HHC in Horn. Deze wonnen ze krachtig met 3-1 en daarmee sleepten zij het kampioenschap binnen. Ook dames 5 behaalde de overwinning op diezelfde zaterdag tegen Skunk in Veghel. Ze wonnen deze wedstrijd met vier volle sets, en eindigden daarmee ook op de eerste plek! Iets om ontzettend trots op te zijn! Het zitvolleybal 1 greep helaas net naast de beker in de nationale wedstrijden een week later, maar behaalde een knappe tweede plaats.

Het was een seizoen vol hoogtepunten, maar de kers op de taart kwam op zaterdag 21 april. Na een indrukwekkende tweede plaats in de competitie, stond dames 1 voor een beslissende promotiewedstrijd in Middelbeers tegen Olsredlem D1. Met hun vastberadenheid en teamwork wonnen ze deze beslissende wedstrijd overtuigend met 3-0 en veroverden ze een welverdiende plek in de promotieklasse, waardoor de club vol trots kan uitkijken naar een nieuw hoofdstuk voor komend competitiejaar.

Al met al een prachtig VAMOS-jaar vol sportieve prestaties!