In december strikte DWSH’18 al Cuijkenaar Dennis Koenders als opvolger van Koen van Berlicum. Maar de invulling van de rest van de staf liet nog op zich wachten.

Inmiddels heeft de Technische Commissie van DWSH’18 het plaatje compleet en kunnen zij met trots zeggen dat er een voor aankomend seizoen weer een goede en enthousiaste staf staat die gaat passen bij de selectie van DWSH’18.

Eerder had assistent/leider Sjoerd Elbers aangegeven na zes jaar te stoppen bij de selectie, maar de huidige rechterhand van Koen van Berlicum heeft aangegeven door te gaan. Een goede ontwikkeling voor de gehele groep. Voor de nieuwe trainer Koenders een fijne ervaren baken in zijn toekomstige nieuwe voetbalomgeving. Selectiespelers zijn blij met zijn gemaakte keuze om door te gaan.

Daarnaast is de vacature bij het tweede herenteam ook ingevuld. Na de zomervakantie zal Roland Theunisz opgevolgd worden door Coen van Straaten. De 23-jarige inwoner van Sint Anthonis gaat donderdagen en zondagen fungeren als trainer/coach van het tweede elftal. Daarnaast zal hij op dinsdagen en zondagen hoofdtrainer Dennis Koenders ondersteunen als assistent-trainer bij de vaandeldragers. Dennis en Coen zijn geen onbekenden van elkaar. Coen is dit seizoen namelijk de eindverantwoordelijke van Olympia’18 O23. De vereniging waar ook Dennis Koenders afkomstig van is. Coen behaalde in 2023 zijn UEFA C-diploma en kan bij onze vereniging ervaring gaan opdoen bij het seniorenvoetbal en zijn kennis delen met de spelers van de selectie. Daarnaast denken we dat Coen en zijn leeftijd passend zijn bij de spelersgroep, er komen aankomend seizoen een aantal jeugdspelers over richting de selectie.

Ook voor de andere teams wordt de aankomende periode vorm gegeven aan de teamindeling en de daarbij behorende trainers en/of leiders. Wil jij voetballen bij de selectie van DWSH’18 of bij een van de andere teams? Meld je dan snel aan bij onze vereniging. Via de website www.dwsh18.nl/aanmelden kun je online aanmelden bij onze gezellige club.