Op zondag 12 mei 2024 stond de belangrijke wedstrijd tegen DES 1 op de planning in Vierlingsbeek. Bij winst zou het kampioenschap in zicht blijven voor JES/Klick’15 1.

Om 13:00 klonk het fluitsignaal en direct werd er gescoord namens DES 1. Dit volgde in vele doelpunten voor beide ploegen. Het ging gelijk op. Na de 6-6 wist DES 1 uit te lopen naar een voorsprong van 9-6. Vlak voor rust wist JES/Klick’15 1 deze achterstand in te halen en stond het gelijk, 10-10. Na rust begon DES 1 sterk en wisten zij direct een voorsprong van twee doelpunten. Hierna bleef het gelijk opgaan in de tweede helft. Iedere keer als JES/Klick’15 1 dichterbij kwam wist DES 1 ook weer te scoren. Dit resulteerde in een eindstand van 18-17. Er zijn veel doelpunten gevallen, maar helaas niet genoeg om de winst mee naar huis te nemen.

26 mei speelt JES/Klick’15 1 een uitwedstrijd in Berlicum tegen BMC 1 om 13:00.

Korfrakkers 5 - JES/Klick’15 2

Het was lekker zonnig op deze zondagochtend in Erp en het beloofde daardoor een zware wedstrijd te worden. Het eerste doelpunt viel met een strafworp voor Korfrakkers 5. Hierna vielen er nog een aantal doelpunten voor Korfrakkers en bleven ze uit voor JES/Klick’15 2. Daardoor werd de rust ingegaan met 4-0. Na de rust werd er door beide een aantal doelpunten gescoord, met in de laatste 3 minuten nog 2 van Klick'15/JES 2. Uiteindelijk is er geëindigd met een stand van 10-5 met een winst voor Korfrakkers 5.