De grote vraag dit jaar, en meteen de grote uitdaging voor de deelnemers aan het Juliana Tourspel: wie gaat Tadej Pogacar verslaan na zijn grote overmacht in de Giro d’Italia?

In dit Tourspel, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de jeugd van RKSV Juliana Mill, zijn er punten te winnen voor iedere door jou gekozen wielrenner in de top 10 uitslag van die dag in de Tour de France. 

De Tour van 2024 telt liefst zeven bergetappes. De ronde begint met een heuveletappe vanuit het Italiaanse Florence. Vanwege de Olympische Spelen eindigt de Tour niet in Parijs, maar in Nice. Tussendoor gaan de renners voor het eerst over gravelstroken en over de hoogste asfaltweg van Europa. De eerste etappe op zaterdag 29 juni (Florence-Rimini) telt niet mee in het Juliana Tourspel.

Door bij het Juliana Tourspel de juiste mix te maken van klimmers, tijdrijders en sprinters, die volgens jou de beste benen hebben deze Tour, maak je kans op prijzen. Bovendien kun je gratis deelnemen aan het ploegenklassement als je met 10 vrienden, collega’s, teamgenoten of familieleden deelneemt. 

Inschrijven kan minimaal een week voor aanvang van de Tour: online via www.julianatourspel.nl of via de lijst uit de tourspelboekjes, die op verschillende steunpunten in de regio zullen klaarliggen. 
(inschrijven kan tot zondag 30 juni om 12:00 uur).

Dankzij onze sponsoren is er een prachtig prijzenpakket samengesteld waarbij de hoofdprijs dit jaar ook weer bestaat uit een fiets-waardebon ter waarde van € 1.000,00, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Thijs Hendriks Tweewielers. Voor slechts € 6,00 steun je de jeugd van Juliana Mill en speel je mee om de meest fantastische prijzen in deze 36e editie van het Juliana Tourspel. 

Op de website www.julianatourspel.nl worden tijdens de Tour dagelijks de standen van de individuele deelnemers en ploegen bijgehouden.

Volg de publicaties in De Neije Krant, op inmill.nl en Facebook en/of Instagram.