De finalisten in de recreantenklasse van vorig jaar: Yoram Janssen en Roy Peters.

We hebben het al eerder aangekondigd in De Neije Krant en op inmill.nl: op zondag 10 januari 2016 organiseert tafeltennisvereniging MITAC weer haar jaarlijkse clubkampioenschappen.

Traditiegetrouw beginnen we ’s ochtends om 10.00 uur met een dubbeltoernooi, met gemixte teams van een competitiespeler en een recreant. Om 13.00 uur starten we met het enkeltoernooi, dat zal eindigen rond de klok van 18.00 uur. Voor het enkeltoernooi hebben we weer een recreantenklasse en een klasse voor de competitiespelers. Iedereen kan dus op zijn of haar niveau meedoen.
Voor de finalisten van elke klasse hebben een leuk prijsje. En natuurlijk de eeuwige roem! We sluiten de dag af met een lekker buffet. Als je zin hebt, schuif maar aan!

Dus, woon je in Mill, ben je in de leeftijd van 8 tot 88 jaar en wil je ‘s proberen of tafeltennis een sport voor jou is? Geef je dan op en doe mee op zondag 10 januari 2016! Inschrijfgeld voor volwassenen is € 4,00 en voor kinderen tot en met 16 jaar € 2,00. De kosten voor het buffet bedragen € 12,50 p.p.

Je kunt je tot en met 8 januari aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kampioenschappen worden als vanouds gehouden in Zaal Royal, Kerkstraat 35-37 te Mill. Houd rekening met veel sportiviteit en nog meer gezelligheid! We zien je graag op zondag 10 januari a.s.!