Een zwaar programma voor de Millse Hockeymeisjes, 2 wedstrijden dit weekend. Zaterdag uit tegen Eindhoven. Mill nam het initiatief. Een breedtepas van Eline Maas werd er ingelopen door Nicky van de Sanden. 0 - 1.

Een uitbraak van Eindhoven, resulteerde in een strafcorner. Hiervan profiteerde Eindhoven. Nicky wist vervolgens een terugkaatsende bal van de keepster te scoren, 2 - 1. Mill domineerde de wedstrijd. Roos van Sambeek, rondde mooi af na een pass van Lis van Gaal. Zij was ook de aangeefster van het vierde doelpunt, wat gescoord werd door Marit Verbruggen. Lis was op dreef, want ze scoorde direct na een solo de 5 - 1 ruststand.
In de tweede helft werd er nog 2x gescoord door Fleur Hermans en 1x door Marit Verbruggen. Eindstand 1 - 8.

De tweede wedstrijd Zondag thuis tegen Son. Son staat samen met Milll op de eerste plaats. Son begon ijzersterk, en snel stond de 0 - 1 op het scorebord. Na een paar minuten herpakte Mill zich. Fleur verzilverde een pass van Anne. Son begon steeds fysieker te spelen, en maakt de wedstrijd erg hard. Te hard omdat speelsters van Mill bekrast en bebloed op de bank terugkwamen om te wisselen. Mill moest van tactiek veranderen om de wedstrijd in de hand te gaan houden. Son was duidelijk sterker dan Mill. Het was toch Anne die een bal wist te onderscheppen en de 2 - 1 wist te scoren. Mill kraakte en piepte. Speelsters werden gebeukt en lagen vaak op de grond. Esther Verbruggen stond echter geweldig te keepen en wist menig aanval te keren. Uit de laatste krachtinspanningen wist Fleur, Anne te bereiken. Een speelster sprong letterlijk in haar nek. Anne wist toch te scoren, hoewel ze daarbij wel een voet gebuikte. Het geschreeuw van de Coach van Son, en de aanvoerster ten spijt. Mill was echt helemaal kapot gespeeld, en moest de tweede treffer incasseren. In de laatste minuten wist Son zelfs de gelijkmaker te maken. Eindstand 3 - 3.

Dit resultaat zal betekenen dat Mill, als ze kans willen maken op de titel uit tegen Son zullen moeten winnen.