Apollo dames 1 begon de tweede helft van het seizoen met een knaller van een wedstrijd. Hajraa, het team uit Eindhoven wat op dit moment de derde plaats verdedigd, zou een pittige tegenstander worden. In de eerste helft van het seizoen verloren zij nog geen enkele wedstrijd. Daar zou Apollo wel eens verandering in maken.

Apollo D1 - Hajraa D5: 4 - 0
De eerste punten gingen gelijk op, dan Apollo een punt, dan Hajraa weer een punt. Halverwege de set had Apollo daar genoeg van en wist de set vol enthousiasme te pakken met 25 - 16. Dat smaakte naar meer, de tweede set begon Apollo sterk. Op het einde kwam Hajraa nog wat dichtbij, maar dat deed de dames van Apollo niets. Ze speelden hun eigen spel, en dat ging fantastisch. Iedereen verdedigde perfect, de set ups lagen goed en wat een knallers van een aanvallen hebben we gezien. De tweede set eindigde in 25 - 22. Ook de derde en vierde set kwam Hajraa amper meer op voorsprong. Er werd dan ook met overtuigende cijfers gewonnen, 25 - 20 en 25 - 17. Een wedstrijd om voorlopig niet meer te vergeten. Puur genieten!

Apollo MC1 - Detac MC3: 1 - 3
De meiden van C vonden afgelopen zaterdag een gelijke tegenstander in Detac MC3. Beide teams scoorde veel met hun service, maar maakte in hun spel ook gelijke fouten. De meiden van Detac wisten de ballen net iets vaker op de goede plek te leggen, desondanks wonnen de meiden hun eerste set van het seizoen! De vierde set bleef spannend tot het eind, maar Apollo maakte het af met 26 - 24. Proficiat!